maanantai 15. marraskuuta 2010

Tuomisia Tallinnasta


Jep, jep - kipaisimme ystävän kanssa päiväseltään Tallinnassa ja tuomisina minulla oli muutama täysvillainen neuletakki itselleni, kerä Anyn sukkalankaa upeana tumman siniharmaana, pihlaja- sekä omenapuunappeja. Toin tosiaan vain yhden kerän lankaa! Tämä on suorastaan historiallista, mutta ei tehnyt mieli ostaa yhtään enempää sillä tuntuu tuo värikäpälä koko ajan suoltavan vain uusia padasta. Käykääpä siis penkomassa vielä loppuja jäljellä olevia Lankatoriltani.  

Koko menneen viikon yritellyt flunssanpoikanen sen sijaan ei tykännyt reissusta oikein hyvää. Tänään olenkin sitten ollut lähes äänetön. Pieni vinkki kaikille tauteja poteville, nuo Lambin kuvassa näkyvät nenäliinat ovat ihan parhautta, ei ole palanut nenä vielä. Tietysti aloe veralle herkistyneet eivät noita voi käyttää, mutta muut sitten.

Minä pujahdan peiton alle, jotta jaksan töihin huomenna.
3 kommenttia:

 1. Toivottavasti flunssa ei iskenyt. Ihania ostoksia. Tuo lanka on kaunista.

  VastaaPoista
 2. Kauniin värinen kerä Anya:) En saata uskoa, että tuo oli ainoa kerä;) Eli ehkäpä tosiaan flunssa tekee tuloaan kovasti:D Parantelehan itsesi!
  Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 3. enkuli: vain ääni on lähtenyt, mutta perhe lienee iloinen:)

  Lila: Usko pois, vain yhden toin. No - en usko, että toiste selviän näin pienellä saldolla. Mukavaa viikkoa sinullekin:)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.