sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Jippiaiee..

Viimeinkin jotakin valmistakin.

Muistatteko tämän vyyhdin, vasemmanpuoleisen?Kerin sen taannoin kerälle ja aloitin tikutuksen ja tänään sitten viimein sain valmiiksi: sukat!Yllättävän järkevästi käyttäytyi, vaikkakin hienoista läikittymistä on havaittavissa. Vaan ei haittaa ainakaan minua. Lanka on ihanan pehmoista Schoppelwollen 100%  Life Style merinoa eikä todennäköisesti kestä loputtomiin, mutta nautimme niin kauan kuin kestää. Mieluummin pehmoista merinoa lyhyesti kuin karheaa sekoitetta loputtomiin. Ja - saanpahan ilon neuloa jälleen uudet sukat.

Neulomista on luvassa ensi viikollekin sillä pidän nyt yhden kesälomaviikoistani, olo alkoi tuntua sen verran uupuneelta, että pieni tauko on enemmän kuin paikallaan. En siis ota stressiä nurkista syöksähtelevistä villakoirista enkä edes muurahaisista, jotka ilmeisesti ovat kyllästyneet matalaan maamajaansa ja pyrkivät meille.

Aurinkoa tulevalle viikolle, jokaiselle.


8 kommenttia:

 1. Tulipa kauniit sukat:)
  Nautihan lomastasi ystäväiseni!

  VastaaPoista
 2. Kauniit tuli! Aurinkoista ja rentouttavaa lomaa :)!

  VastaaPoista
 3. Tosi nätit sukat! Aivan ihanat värit. :)

  VastaaPoista
 4. Lila: Kiitos ja halaus:)
  Anette: Kiitän kauneimmin ja nostan koipeni seinälle;)
  Riikka: Kiittää tää ja syvään kumartaa.

  VastaaPoista
 5. Tuli tässä mieleen siitä Any Print langasta, että onko se sukkasekoitetta vaiko 100% villaa?

  VastaaPoista
 6. KristiinaS: Tosiaan, ovatkin 100% eli ei nuo oikein varmaan sukkiin liene tarkoitetut;) Taidan tehdä jossain vaiheessa testin ja katsoa kuinka menisivät sukkina.

  Zelda ite

  VastaaPoista
 7. Mä nääs muistin sitt, että yhdelle tutulle toin Printiä kun se sitä tavallista vyyhtivillaa halus kerällä. Karnassahan on sellaisia keriä mutta ei ollut oikeata väriä. Sitt näin nuo Anyt. Vaan en tätä juttua aiemmin muistanut. Miksi se ei kävisi sukiksi, tehtiinhän ennen villalangasta kaikki. Eikai mitään vahvikelankoja sekaan kehrätty?

  VastaaPoista
 8. KristiinaS: Niinpä, ihan turhan ennakkoluuloinen sitä on, minä henkilökohtaisesti pidän enemmän täysvillaisista sukkalangoista ja olenkin sitä mieltä, että jaksan kyllä neuloa uusia hajonneiden tilalle. En ilmeisesti ole pahinta laatua astuja koska ovat kohtuullisesti kyllä kestäneet.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.