lauantai 22. toukokuuta 2010

Luonto näyttää kauneintaan

Todellakin, mennyt viikko on ollut mitä kaunein ja sen kruunasi upea päivä tuolla Etelänaapurissamme, Tallinnassa. Eilinen siis sujui hyvän ruoan äärellä, kuplivaa nauttien ja leppeää ilmaa nuuhkien. Tallinnan puolella luonto on jo täydessä kesäterässä. Meillä vielä pikkuisen jäljessä, tosin pihapensaskin on puhjennut jo kukkaan. Tämän nimeä en kyllä tiedä, mutta sievä kuitenkin.
Tämän sankarin yhytin sivukuistilta täydestä unesta.
Minun räpsyilyni kuultuaan sitten kyllä heräsi ja kävi vastahakoisesti zoomailemaan ympäristöään

Nämä kaunokaiset ovatkin sitten tuomisia tuolta Tallinnasta. Sujahdin siis pikaisesti Virukadulta kellarikerrokseen ja hyvin määrätietoisesti nenä tanassa ihan sinne perälle Pronksin lankakauppaan. Uudet? ANY:n Print - sukkalangat tarttuivat hyppysiini, myös yksi solidivärinen oli vielä napattava. Sen verran herkullinen oli sävy.

Olisin kyllä voinut kantaa koko sen ANY:n sukkalankahyllyn kotiin, mutta oli otettava järki käteen


Kotona nimittäin kuivuivat vielä omatkin värjäykset. Nyt on kaikki Nallet ja Seiskaveikat käytetty loppuun ja odoteltava Tinttamarellista merinotäydennystä. Voi minua poloista, mitäs nyt teen kunnes saapuvat? Liekö on pakko tikutella välillä jotakin noista langoistakin, näin varmaankin on tehtävä.


Kulmillamme on maisemaa ravistanut tänään kunnon ukonilma tai oikeammin kai akkanen, kuten Ruotsin maalla syntynyt ja kasvanut serkkuni tapasi aina sanoa, tiedä sitten miksi..

Ja nyt suunta saunan lämmitykseen, nauttikaahan viikonlopusta.4 kommenttia:

 1. Sinullakin siis oli mukava reissu Tallinassa:)
  Ei sentään törmätty;)

  VastaaPoista
 2. Hih:) Odotin kyllä koko ajan sinun tupsahtavan jonkin kulman takaa.. En onnekseni ennättänyt shoppailemaan kuin pikkiriikkisen hetken.

  VastaaPoista
 3. Alakuvan violetti lanka äärimmäisenä oikealla: IHANA hehkuva väri!

  VastaaPoista
 4. Liiolii: Violetit ovat jotenkin niin sykähdyttäviä, niin totta. Minulle lienee ongelmallisinta se, että pidän niin monista väreistä;)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.