tiistai 4. toukokuuta 2010

Aurinkolaseille tarvetta?

En sitten malttanut olla näyttämättä näitä viimeksi keiteltyjä veikkoja, sen verran räimeitä tosiaan ovat. En käsitellyt kuvaa mitenkään muuten kuin pienensin hiukan ja ihan on hilkulla pitääkö lasit päähän pistää. Onkohan tämä värjäri viimein saavuttanut absoluuttisen väripisteensä ja täyttänyt väritarpeensa. Joko nyt voisi siirtyä hillitympiin väreihin, hmm.. vielä on se täydellinen turkoosin ja luumun liitto löytämättä. Ehkäpä..

No, kunhan toipuvat etikkahöyryistä ensin taas niin jospa sitten pienen ajan päästä lähtisin yritykseen.


Muutoin ei sitten olekaan ollut tarvetta aurinkolaseille, olen aivan syväkohmeessa - luulin jo aamulla nukkuneeni koko kevään ja kesän ohitse, sen verran syksyinen oli tuo ilma tuolla ulkosalla. Voi dääm! Kostea ja kylmä ei tee hyvää nivelille, kipuilevat koko ajan ja kovin turvoksissa olevilla tassuilla on huono neuloa eikä kävelykään ole kovin sujuvaa, puhumattakaan siroista kesäsääristä. Niistä voi vain uneksia ja haaveilla.

Kisumisut ovat hiipineet talon lämpimään yksi toisensa jälkeen ja Annilla on kiire, kun pitää vuorotellen käydä jokainen pesemässä. Unohtaa vain aina varoa Valtteri Äkkiväärää, sieltä tulee kynnet kirsuun hyvin hätäisesti.

Tämän päivän teemoja työni puolesta ovat olleet yksinäisyys ja negatiivisuuden kääntäminen optimismiksi. Pienet harmaani jatkoivat vielä neljän jälkeenkin, tosin hyvä noita on pohtia ihan yksityiselämässäänkin. Itse tunnustan kyllä olevani varsinainen sisujäärä ja lopultakin melkoinen optimisti. Joskus varmaan liiankin, en aina hoksaa luovuttaa ajoissa, mutta niillä mennään mitä on annettu, eikös?

Tilaukseen kaunis aurinkoinen kevät ja sitten ihana kuuma kesä, kedon kukkaset ja riippumatto.

Poistuu takavasempaan haaveilemaan.


6 kommenttia:

 1. Se on varmaan tulossa sinne päin. Siis aurinko. Oli jo meillä asti tänään ;)! Huippukauniita väriyhdistelmiä olet taas saanut aikaan!

  VastaaPoista
 2. millä menetelmällä värjäät raidallista raidallista lankaa.. itse palan halusta alkaa värjäilee omia lankoja mutta mistään en ole "blondin" ohjetta löytäny..:(

  VastaaPoista
 3. Upeita värjäyksiä! Miehellä on nivelvaivoja (nilkka, polvi, lonkka, ranne, kyyynärpää, olkapää) helpottanut d3-vitamiinin (2400 - 5000 IU/vrk) ja kalaöljyn ottaminen päivittäin. Kannattaa kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Hei! Ompa upeita lankoja! Minäkin haluaisin tietää miten värjäät???

  VastaaPoista
 5. Anette:) Saapui ja aika ajoin jo onneksi pidempään jo pilkottaakin!

  Anonyymi:) ja Sufferiina: Minä dippailen noin 70cm levyistä vyyhtiä aika sattumanvaraisesti, muutoin aivan normaaleilla villavärien värjäysohjeiden mukaan toimin.

  Päivi:) Kiitos ja kiitos myös vinkistä, tuota pitääkin kokeilla.

  VastaaPoista
 6. Älähän yritä ollenkaan pihistellä värjäyksiäsi! Niitä on aina yhtä kiva katsella ja lumoutua tuohon värien maailmaan:)
  Jospa minäkin sitten joskus... Vaikka sinun opissasi?

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.